Kundebiler

Dersom du har en bil med deler levert av oss som du ønsker å få på nett, er det bare å sende oss bilder. Dersom vi velger å legge ut bildet av din bil, vil vi ta oss av sladding av skiltnummer. Vi ber deg og om å spesifisere om du ønsker ditt navn ved bilen, de data du ønsker publisert om bilen, samt hvilke modifikasjoner som er gjort. Bilder og info kan sendes til post@autoroyal.no

 

W124 biler:

#1 Bjørn Anders Moe drar til med en W124 coupè i helsort stealth look. Bilen er rigget med WALD V4, sort grill, sorte lykter og er lakkert i sort med gull perlemor. Med senking og matchende 18" felger er dette en svært spesiell og tøff W124.

 

 

#2 Hans Petter Knutsen sin W124 coupe er en av de peneste på veiene. Bilen er utrustet med et WALD V4 kit, klarglass lykter og blinklys foran samt klare røde og sotede baklykter. Grillen er og byttet til en Avantgarde grill. Alle disse modifikasjonene har som dere sett gjort dette til en meget pen bil. Bilen er senket, har nye felger og Remus eksos.

 

 

W140 biler:

#1 Khurram har en W140 tanks med nye felger og grill. En pallass på hjul.

 

W163 biler:

#1 Frode sin Mercedes ML AMG har en optikk som får de fleste ML`er til å blekne. Den er utrustet med en W164 look grill, flotte klarglass lykter fremme og bak, samt oppgradert med felger.

 

#2 Steinar sin W163 er pakket til randen. Bilen har fått ny lakk, 22" vinterhjul, klarglass lykter W164 look chrome grill, ny baklykter og full interiør oppgradering med nye seter etc.

 

W202 biler:

#1 Kim Øyvind Pedersen sin W202 er spekket med utsyr. Følgende nevnes: Rieger bodykit, Klarglass frontlykter med linseopptikk fra Eagle Eyes, Klarglass blinklys fra Eagle Eyes, Klarglass blinklys med chromering til skjermene, Baklykter med led lamper rød/sotet, Grøftelys amg look, Øyelokk, Chrome koffertlokklist, Chrome grillramme, Chrome grillinnsats, Chrome dørhandtakdeksel, Mercedes genuin ventilhetter, Mercedes genuin ripsmatter, Innstegslister med lys, Fjernstyrt sentrallås ombygginssett. Det hele resulterer i en W202 som virkelig skiller seg ut.

W204 biler:

#1 Espen sin frosty W204 er en symfoni av maskuline linjer og stilren eleganse. Bilen har fasett lakkerte felger, carbon frontspoiler, full AMG pakke og er særdeles velholdt.

W210 biler:

#1 Dan Rune har en W210 stv som er penere en de aller fleste W210 i landet. Bildene taler for seg selv. Bilen har avantgarde grill, klarglass lykter, chrome skiltholdere, nye felger samt at den er senket.

 

#2 Terje Andersen kjører en W210 utrustet med blant annet linseoptikk grøftelys, klarglass frontlykter, avantgarde grill. En optisk ryddig og pen bil.

 

W211 biler:

#1 Shahram Mohebbi har en W211 med ny grill, chromelister rundt lyktene, pedaler med AMG logo, ny eksos, chrome skiltholdere og diverse andre interiørdetaljer.

 

#2Knut Are sin W211 med ny grill, og stilrene AMG hjul er et eksempel på en særdeles clean og stilfull E-klasse.

 

#3 Cuong har erstattet sin grill med en mer sporty variant. Stjernen er byttet ut til fordel for et flatt emblem og bilen er velsignet med flotte AMG eksoshaler.

W220 biler:

#2 Christian Lie sin W220 er et optisk skue av de sjeldne. Med hvit Lamborghini perlemorlakk, 20" felger, WALD bodykit, eksosoppgradering, klare lykter, DVD entertainment kit og alt av utstyr fra fabrikk, er dette en av de flotteste W220 i omløp. Stilren, elegant og usedvanlig heftig på en og samme tid. Bilen er til salgs. Kontakt eier på christian-lie@hotmail.com for info.

 

#2 Christian Lie sin W220 er utstyrt med 22" Asanti 3-delte felger, klarglass front og baklykter, chrome speilkåper, baklykteringer, dørkopper, panserriller, chrome skiltholdere og diverse interiør detaljer samt eksos haler. En oppsiktsvekkende bil.

 

#3 Gent er den heldige eier av en S430L,en av de mer sjelnde W220 bilene. Bilen er oppgradert med facelift baklykter og nye hjul. Bilen er forøvrig til salgs.

http://www.autoroyal.no/storypg.aspx?id=3039&zone=152&Ver=1

Mastercard
Visa
Vipps
Kontakt oss

Meny